Atletico Madrid training sweater 2020 - Blauw

Koop hier de nieuwste, blauwe Atletico Madrid drill top voor kinderen en volwassenen. Deze trainingssweater kan je vanaf nu kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL.  De training top wordt door de spelers van de club gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden gedurende de tweede seizoenshelft van het seizoen 2019-20, dus vanaf januari tot mei 2020. Dit pak is onderdeel van het Atletico Madrid trainingspak voor 2020. 

Deze training top is geheel blauw en bevat een hoge hals. Verder zijn de mouwen uitgerust met een print van dunnere streepjes. De mouwen betreffen zogenaamde raglanmouwen. Deze mouwen vallen strak om het lichaam en bewegen perfect mee met de bewegingen van de armen. Hierdoor heb je voldoende bewegingsvrijheid. Verder wordt de top gekenmerkt door de duimgaten aan de onderkant van de mouwen. Hierdoor valt de drill top nog strakker om de armen en om het lichaam en hebben deze de fit van een handschoen. De achterkant van de trainingstrui van Atletico Madrid is net wat langer. In de hals van het tenue bevindt zich bovendien een rode taping. Op de borst prijken de logo's van Nike en de club.  Wil jij net als sterren als João Félix, Felipe, Diego Costa, Herrera, Lodi, Morata, Trippier, Saul en andere sterren schitteren in deze training top? Klik dan direct op de buttons. 

Deze training top bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.