SKU: DM1838-100

Koop hier het nieuwste Nike Atletico Madrid thuisshirt 2022-2023 voor kinderen en volwassenen. Dit voetbalshirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL.  Dit voetbalshirt wordt door de spelers van Atletico Madrid gedragen tijdens de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden gedurende het seizoen 2022-2023 in het Wanda Metropolitano Stadium.

Het Atlético Madrid thuisshirt 2022-2023 is geïnspireerd door de oevers van de Manzanares, de rivier in de buurt van het oude stadion van de club, het Vincente Calderon. Voor het eerst in de historie van de club bevat het voetbalshirt van Atletico Madrid een design van verticale rode en witte golven, die symbool staan voor de stroming van de Manzaneres. Het voetbalshirt heeft een ronde hals en heeft bovendien alle kenmerken van het Nike Strike template. De achterkant van het voetbalshirt heeft aan de bovenkant een rondend vlak. Dit vlak is blauw en bevat ook de Spaanse vlag. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike en de linkerborst bevat het logo van de club. Hoofdsponsor WhaleFin.com staat op het midden van het Atletico Madrid thuisshirt. De achterkant van het voetbalshirt is overwegend rood en bevat alleen aan de onderkant het design van rode en witte golven. Dit voetbalshirt heeft een normale pasvorm en bestaat voor 100% uit polyester. De Atlético Madrid tenues zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

  • Nike Dri Fit technologie voert zweet weg van je huid voor snellere verdamping, zodat je droog en comfortabel blijft .
  • 100% gerecycled polyester
  • Dit betreft het replica voetbalshirt, welke is gebaseerd op het voetbalshirt dat de spelers dragen.
  • Standaard pasvorm voor een relaxed, aangenaam gevoel
  • Machinewasbaar
  • Geïmporteerd
  • Kleur: Rood/Wit

Klik direct op de buttons om het Nike Atlético Madrid thuisshirt 2022-2023 te bestellen. In deze winkels kun je het voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de officiële badges.Koop deze producten