Atletico Madrid thuisshirt 2020-2021

Koop hier het nieuwste Atletico Madrid thuisshirt 2020-2021 voor kinderen en volwassenen. Dit voetbalshirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL.  Het shirt van Atletico wordt gedragen tijdens de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden gedurende 2020-2021 in het Wanda Metropolitano Stadium.

Het Atletico Madrid thuisshirt 2020-2021 heeft een flitsend design. Het tenue bevat uiteraard weer de verticale rode en witte banen. Deze banen hebben dit jaar ook een special effect. Het lijkt er namelijk op alsof deze met een penseelstreek op het tenue zijn aangebracht. Dit flitsende design is een verwijzing naar de belangrijkste waarden van de club, waarin hard werken en talent hoog in het vaandel staan. Daarnaast is het thuistenue dit seizoen uitgerust met een klassieke polokraag in het blauw. De zijkanten van het tenue bevatten ook een brede, blauwe taping. Op de borst prijken de logo's van de club en Nike. Hoofdsponsor Plus500 versiert het midden van het tenue. In de nek op de achterkant van het voetbalshirt is de Spaanse vlag verwerkt. Dit voetbalshirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil jij net als sterren als Joao Felix, Llorente, Costa, NSaul, Partey, Morata, Herrera,  Lodi en andere sterspelers in dit tenue schitteren? Klik op de buttons om het te kopen. In deze shops kan je het Atletico Madrid shirt laten voorzien van een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt!