Atletico Madrid thuisshirt 2018-2019

Koop hier het nieuwste Atletico Madrid shirt voor kinderen en volwassenen. Dit shirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL.  Het shirt van Atletico wordt gedragen tijdens de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden gedurende 2018-2019 in het Wanda Metropolitano Stadium.

Het shirt van Atletico Madrid bevat zoals altijd rode en witte verticale banen. Dit jaar lopen er door deze banen diagonale rode en witte strepen, waardoor het shirt een flitsend design heeft. De onderkant van het shirt bevat flitsende blauwe strepen. Verder is het tenue gebaseerd op het Nike Vapor template. De mouwen van het shirt zijn rood en bevatten flitsende strepen. De hals van het tenue betreft een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. De achterkant van deze v-hals bevat een blauwe strip. Hierin is de Spaanse vlag verwerkt. Ook aan de binnenkant van de hals komt deze taping terug.  Op de borst prijken de logo's van de club en Nike. Hoofdsponsor Plus500 versiert het midden van het tenue. Dit bestaat bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil jij net als sterren als Diego Costa,  Griezmann, Koke, Godin, Filipe Luiz en nog meer sterren schitteren in dit shirt? Klik op de buttons om het te kopen. In deze shops kan je het Atletico Madrid shirt laten voorzien van een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt!