SKU: DN2711-813

Koop hier het nieuwste Nike Atlético Madrid 3e voetbalshirt 2022-2023 voor volwassenen en kinderen. Dit voetbalshirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In dit voetbalshirt speelt Atlético Madrid de uitwedstrijden in de Champions League, La Liga en Copa del Rey gedurende het seizoen 2022-2023. 

Het Atlético Madrid 3e voetbalshirt 2022-2023 is geïnspireerd door de aardbeienbomen in de stad Madrid. Deze boom is ook onderdeel van het clublogo van Atlético Madrid en het stadswapen van de stad Madrid. Het voetbalshirt is volledig oranje en heeft alle kenmerken van het Nike Strike template. Onder de hals bevindt zich een vlak met een ronding. De band aan de onderkant van de mouwen is rood en alle logo's staan op de gebruikelijke plekken. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en de linkerborst het logo van Atlético Madrid. Dit betreft een monochroom logo. Het logo heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het voetbalshirt: oranje/zwart. Hoofdsponsor WhaleFin.com staat op het midden van het voetbalshirt. De binnenkant van de hals bevat een print van de beer bij de aardbeienboom. Dit voetbalshirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Dit voetbalshirt heeft een normale pasvorm.

  • Nike Dri Fit technologie voert zweet weg van je huid voor snellere verdamping, zodat je droog en comfortabel blijft .
  • 100% gerecycled polyester
  • Dit betreft het replica voetbalshirt, welke is gebaseerd op het voetbalshirt dat de spelers dragen.
  • Standaard pasvorm voor een relaxed, aangenaam gevoel
  • Machinewasbaar
  • Geïmporteerd
  • Kleur: Oranje/Rood

Klik direct op de buttons om het Atlético Madrid 3e voetbalshirt 2022-2023 te bestellen! In deze winkels kun je het Atlético Madrid voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. 

Koop deze producten