Atletico Madrid 3e shirt 2020-2021 - Geel

Koop hier het nieuwste Atletico Madrid 3e shirt 2020-2021 of Champions League voetbalshirt voor kinderen en volwassenen. Dit shirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. 

Het Atletico Madrid 3e voetbalshirt 2020-2021 betreft het alternatieve uitshirt en is dit jaar geïnspireerd door twee thema's. De kleur van het voetbalshirt is geïnsprieerd door de Nike Air Max 90 sneakers en bovendien bevat het tenue een all-over graphic print. Deze print is een eerbetoon aan de Fuente de Neptuno. Dit is de fontein waar de suppporters van Atleti de successen van de club vieren. Het voetbalshirt is overwegend fel geel met een graphic print in het volt/wit. Verder is het tenue dit seizoen uitgerust met een V-hals en kleine opstaande kraag. De zijkanten van het tenue bevatten een brede taping en ook alle logo's op het tenue zijn zwart. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en de andere borst het clubembleem. Sponsor Plus500 prijkt op het midden van de tenues. Ook de achterkant van het tenue is uitgerust met een speciale all-over print. Dit tenue bestaat bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil jij net als sterren als Felix, Costa, Llorente, Partey, Herrera, Gimenez, Niguez, Felipe en andere spelers schitteren in dit shirt? Klik op de buttons om het te kopen. In deze shops kan je het Atletico Madrid shirt laten voorzien van een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt!