Atletico Madrid 3e shirt 2019-2020 - Lichtblauw

Koop hier het nieuwste Atletico Madrid 3e voetbalshirt of Champions League voetbalshirt voor kinderen en volwassenen. Dit shirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. 

Dit shirt draagt de Spaanse club vooral tijdens de uitwedstrijden in de Champions League, maar ook in een aantal wedstrijden in de Spaanse competitie in beker.  Het thema van het nieuwe voetbalshirt van Atletico Madrid is dit jaar de jaren 90. Het tenue is een ode aan verschillende jaren '90 voetbalshirts van de Mardrilenen en met name het voetbalshrit van 1997, een tenue waarin Atletico kampioen werd. Het voetbalshirt is lichtblauw met een all-over print van diagonale banen. In deze diagonale banen is de bijnaam van Atletico verwerkt: ATLETI. Verder bevat het tenue een oldskool kraag. Dit is een combinatie van een diagonale en rechte hals. Deze bevat donkerblauwe accenten en in het rechte gedeelte zijn sterren verwerkt. De zeven sterren staan symbool voor de sterren uit het sterrenbeeld Grote Beer en iedere ster vertegenwoordigt één van de zeven eenheden van de provincie Madrid (Madrid, Alcala de Henares, Torrelaguna, San Martin de Valdeiglesias, El Ecorial, Getafe en Chinchón). De navy blauwe accenten komen ook terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. Alle logo's op het shirt zijn bovendien donkerblauw.  Op de borst prijken de logo's van de club en Nike. Het Nike logo betreft het Nike Futura logo dat met name gebruikt werd in de jaren '90.  Hoofdsponsor Plus500 versiert het midden van het tenue in het donker blauw. Dit tenue bestaat bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil jij net als sterren als Joao Felix, Lodi, Trippier, Diego Costa, Correa, Herrera, Hermoso, Morata, Partey en andere spelers schitteren in dit shirt? Klik op de buttons om het te kopen. In deze shops kan je het Atletico Madrid shirt laten voorzien van een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt!