Athletic Bilbao uitshirt 2020-2021

Merk: New Balance
SKU: MT030147

Koop hier het nieuwste Athletic Bilbao uitshirt 2020-2021 van New Balance voor volwassenen. Dit tenue kan je vanaf nu bestellen in  de maten S, M, L, XL en XXL. In dit shirt speelt Athletic Bilbao de La Liga en Copa del Rey uitwedstrijden gedurende 2020-2021. 

Het Athletic Bilbao uitshirt 2020-2021 is dit jaar geheel grijs en bevat een design van dunne, verticale, rode en zwarte strepen. Dit design is een eerbetoon aan de jeugdopleiding van de Spaanse club. Verder bevat het tenue dit jaar een ronde hals. De onderkant van de mouwen zijn utigerust met een band emt flitsende strepen, geïnspireerd door het New Balance logo. Op de borst staan de logo's van New Balance en de club en op het midden staat Kutxabank. De achterkant van het Bilbao tenue bevat de vlag van Baskenland. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de NB Dry technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Wil jij net als sterren als Williams, Garcia, Muniain, Berchiche, Alvarez, Nunez, Capa en nog meer spelers.  schitteren in dit shirt? Klik dan op de buttons om het shirt te kopen. In deze shops kan je het shirt van Bilbao laten voorzien van een eigen naam en nummer. Directe levering! 

Deze shirts zijn uitgerust met de NB Dry technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.