Athletic Bilbao uitshirt 2019-2020

Merk: New Balance
SKU: MT930194

Koop hier het nieuwste Athletic Bilbao uitshirt voor 2019-2020 van New Balance voor volwassenen. Dit tenue kan je vanaf nu bestellen in  de maten S, M, L, XL en XXL. In dit shirt speelt Athletic Bilbao de La Liga en Copa del Rey uitwedstrijden gedurende 2019-2020. 

Het uitshirt van Bilbao is dit seizoen geheel groen en bevat een zigzag streep over de borst van het shirt. Bovendien bevat het tenue rode details. Zo is de crew neck rood en ook de bies aan de onderkant van de mouwen bevat een rode strip.  Op de borst staan de logo's van New Balance en de club en op het midden staat Kutxabank. De achterkant van het Bilbao tenue bevat de vlag van Baskenland. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de NB Dry technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Wil jij net als sterren als Aduriz, Alvarez, Muniain en Williams schitteren in dit shirt? Klik dan op de buttons om het shirt te kopen. In deze shops kan je het shirt van Bilbao laten voorzien van een eigen naam en nummer. Directe levering! 

Deze shirts zijn uitgerust met de NB Dry technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.