SKU: CD0728-100

Bestel hier direct en snel het Nike Slowakije uitshirt 2020-2021 voor volwassenen en kinderen. In dit voetbalshirt speelt het Slovaakse voetbalelftal de EK 2021 uitwedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen voor kinderen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176. Voor volwassenen is het Slowakije voetbalshirt beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL!

Het Slowakije uitshirt 2020-2021 is dit jaar geheel wit met een ronde hals met aan de achterkant een blauw/rode band. De zijkanten van het tenue zijn uitgerust met een zigzagtaping in het blauw. In deze band zijn verschillende Slovaakse symbolen verwerkt. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en de linkerborst bevat het wapen van het land, de zogenaamde coat of arms. Op het midden van het Slowakije thuisshirt prijkt de badge van de nationale voetbalbond. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. 

Klik direct op de buttons om het Slowakije voetbalshirt te bestellen. In deze winkels kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer!