Merk: SKU: 765694-01

Bestel hier het Puma Senegal thuisshirt 2022-2023 voor kinderen en volwassenen! Dit voetbalshirt kan je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen en in de maten 128, 140, 152, 164 en 176. In dit voetbalshirt speelt het Senegalese voetbalelftal de WK 2022 thuiswedstrijden en de kwalificatie-en oefenwedstrijden in de periode 2022-2023. 

Het Senegal thuisshirt 2022-2023 is geïnspireerd door het voetbalshirt van twintig jaar geleden. In 2002 plaatste het Senegalees voetbalelftal zich voor het WK in Zuid-Korea en Japan. Senegal speelde de openingswedstrijd tegen wereldkampioen Frankrijk en won deze wedstrijd met 1-0. In een poule met Frankrijk, Denemarken en Uruguay eindigde Senegal als tweede, waardoor het zich ook plaatste voor de achtste finales. In de achtste finale wonnen de Senegalezen met 2-1 van Zweden en in de kwartfinale werd Senegal uitgeschakeld door Turkije. Bij Senegal speelden in deze periode spelers als Dioup, Camara, Fadiga, Sarr en Diouf. Het Senegal thuisshirt 2022-2023 is wit en bevat op verschillende plekken de kleuren van de nationale vlag. Op de borst bevinden zich drie v-banen in de kleuren van de vlag. De bovenste baan is groen, de middelste geel en de onderste rood. Deze kleurencombinatie komt ook weer terug in de v-hals en de band aan de onderkant van de mouwen. Op de rechterborst prijkt het Puma No.1 logo in het groen. Dit logo bestaat uit het woordmerk en het logo van Puma. De linkerborst is uitgerust met het logo van de voetbalbond en op de mouwen staat ook weer het Puma logo in het groen. De achterzijde van het tenue is uitgerust met de bijnaam van het nationale elftal: Les Lions de la Teranga. Dit voetbalshirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

  • dryCELL: prestatietechnologie ontworpen om vocht van het lichaam af te voeren en je tijdens het sporten vrij te houden van zweet
  • Gerecycleerde inhoud: Gemaakt met ten minste 20% gerecycled materiaal als een stap naar een betere toekomst
  • Normale pasvorm
  • Ingezette mouwconstructie met raglan-achternaad
  • Geribbelde V-hals
  • PUMA No. 1-logo op de borst
  • PUMA Cat-logo op de mouwen
  • Officieel teamembleem op de borst
  • Ribbels: 100% Polyester
  • Materiaal Buitenkant: 100% Polyester

Wil jij net alsMané, Koulibaly, Gueye, Sarr, Mendy, Diallo, Ciss, Dia, Abou Cissé, Kouyaté, Konaté, Baldé Diao en andere spelers in dit tenue schitteren? Klik dan op de buttons om het tenue te kopen. In deze shops kan je het Senegal shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van één van de spelers!