Merk: SKU: 765698-02

Bestel hier het Puma Senegal uitshirt 2022-2023 voor kinderen en volwassenen! Dit voetbalshirt kan je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen en in de maten 128, 140, 152, 164 en 176. In dit voetbalshirt speelt het Senegalese voetbalelftal de WK 2022 uitwedstrijden en de kwalificatie-en oefenwedstrijden in de periode 2022-2023. 

Het Senegal uitshirt 2022-2023 is volledig groen en bevat ook de andere kleuren van de nationale vlag: rood en geel. De ronde hals is namelijk een combinatie van groen/rood en geel. Deze kleuren komen ook weer terug in het vlak op het midden van het voetbalshirt. Dit vlak heeft de vorm van de kop van een leeuw, verwijzend naar de bijnaam van het nationale voetbalelftal: Les Lions de la Teranga. Het voetbalshirt bevat ook een verticale groene baan. Op het midden van de borst prijkt het Puma No.1 logo en in het rode vlak staan het logo van de nationale voetbalbond, de Senegalese vlag en de bijnaam van het nationale team. De mouwen bevatten het logo van Puma en in de nek op de achterzijde van het voetbalshirt prijkt de naam van het land.  Dit voetbalshirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

  • DryCELL: prestatietechnologie ontworpen om vocht van het lichaam af te voeren en je tijdens het sporten vrij te houden van zweet
  • Gerecycleerde inhoud: Gemaakt met ten minste 20% gerecycled materiaal als een stap naar een betere toekomst
  • Normale pasvorm
  • Ingezette mouwconstructie met raglan-achternaad
  • Geribbelde ronde hals
  • PUMA No. 1-logo op de borst
  • PUMA Cat-logo op de mouwen
  • Officieel teamembleem op de borst

Wil jij net als de spelers van Senegal in dit tenue schitteren?  Klik dan op de buttons om het tenue te kopen. In deze shops kan je het Senegal voetbalshirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van één van de spelers!