Benfica shirt voor kinderen 2019-2020

Koop hier het nieuwste Benfica voetbalshirt van Adidas voor 2019-2020 voor kinderen. Dit tenue is namelijk ook dit jaar beschikbaar in verschillende kindermaten. Dit shirt kan je kopen in KIDS SIZE 128, 140, 152, 164 en 176. Deze tenues zijn uitgerust met de adidas CLimacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Bovendien bestaan de shirts voor 100% uit polyester. Via deze pagina kan je zowel het thuisshirt als uitshirt voor kinderen kopen.

Het Benfica thuisshirt voor 2019-2020  heeft dit jaar een retro design. Het voetbalshirt is geheel rood met witte details. Het voetbalshirt bevat een ronde, witte hals en ook de drie strepen van adidas zijn wit. Deze strepen bevinden zich aan de zijkanten van het tenue. Op de borst van het tenue staan de logo's van de club en adidas. Boven het logo van Benfica prijken drie sterren. Deze drie sterren verwijzen naar de 35 kampioenschappen van de Portugese club. Op het midden van het tenue prijkt sponsor Fly Emirates en de achterkant van het tenue bevat het logo van subsponsor SAGRES.

Wil jij net als spelers als João Félix, Pizzi, Jonas Gonçalves Oliveira, Francisco Reis en nog meer sterspelers in dit tenue schitteren? Klik dan op de buttons. In deze shops kun je het tenue ook laten bedrukken met een naam en nummer. Directe levering!