SKU: EY5120

Bestel hier direct en snel het Benfica 3e shirt 2021-2022 voor volwassenen en kinderen. Dit betreft het alternatieve uittenue van Benfica. In dit tenue speelt Benfica een aantal uitwedstrijden in de Portugese competitie, de beker en in Europa gedurende 2021-2022.

De body van het Benfica thuisshirt 2021-2022 bevat een design van lichtgrijze en donkergrijze zigzagbanen. Ook de mouwen zijn grijs met aan de onderkant een rode lijn. Deze lijn komt ook weer terug in de v-hals en ook de adidas strepen zijn rood. Bovendien zijn alle logo's op het tenue rood. De rechterborst bevat het adidas logo en de linkerborst de badge van de club. Sponsor Emirates Fly Better staat op het midden van het tenue en de achterkant van het voetbalshirt bevat subsponsor SAGRES. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt prijkt de naam van de club met het oprichtingsjaar: 1904 – BENFICA.Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht! 

Wil jij net als de spelers van SL Benfica schitteren in dit tenue? Klik dan op de buttons om het shirt te kopen. Hier kan je het voetbalshirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of één van de spelers van Benfica!