Benfica thuisshirt 2020-2021

Bestel hier direct en snel het Benfica thuisshirt voor volwassenen en kinderen. In dit tenue speelt Benfica de LIGA NOS, beker en Europese thuiswedstrijden in het Estádio da Luz gedurende 2020-2021. Dit shirt kun je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL. 

Het Benfica thuisshirt 2020-2021 is dit jaar geheel rood met zowel zwarte als gouden accenten. De adidas strepen op de schouders zijn zwart en hetzelfde geldt voo het logo van Emirates Fly Better op het midden van het tenue. De rechterborst bevat het adidas logo in het goud en de clubbadge op de andere borst is een combinatie van goud en zwart. Boven het logo prijken drie sterren, welke verwijzen naar de 37 landskampioenschappen. Het tenue is bovendien uitgerust met een v-hals. De achterkant van het voetbalshirt is voorzien van het logo van subsponsor SAGRES. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil jij net als spelers als Vertonghen, Soares, Vinicius, Pedrinho, Pizzi, Weigl, Waldschmidt en nog meer sterspelers in dit tenue schitteren? Klik dan op de buttons. In deze shops kun je het tenue ook laten bedrukken met een naam en nummer. Directe levering!