Noorwegen voetbalshirt kinderen 2020-2021

Bestel hier het officiële Noorwegen thuisshirt 2020-2021 van Nike voor kinderen. Dit tenue kun je vanaf nu bestellen voor kinderen. Het tenue is beschikbaar in de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164 en 176 . In dit shirt speelt het Noorse voetbalelftal de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022, inclusief de wedstrijden in de UEFA Nations Cup. 

Het voetbalshirt van het Noorse elftal is geheel in stijl van de kleuren van de vlag van het land. De Noorwegen tenues zijn dit jaar een eerbetoon aan het landschap van het Scandinavische land. Het thema is dan ook FIRE! Het voetbalshirt van Noorwegen heeft een donkere tint rood en wordt gekenmerkt door de zigzagbaan aan de zijkanten van het voetbalshirt. Deze band is overwegend navy blauw en wordt geflankeerd door twee dunnere witte banen. Verder bevat het Noorwegen thuisshirt een v-hals en de achterkant van de hals heeft ook een toelopend design. In de hals is een speciale graphic verwerkt.  In de hals van het tenue bevindt zich bovendien een driehoek, waarin de vlag van het land verwerkt is. Hierbij prijkt de tekst: “Sterkeresammen” (Samen sterker). De rechterborst bevat de swoosh van Nike en de andere borst het logo van de Noorse voetbalbond. Dit shirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. 

Dit voetbalshirt wordt gedragen door spelers als Haaland Odegaard, Sorloth, King, Henriksen, Johansen, Berge en andere spelers.  Check hier de shops waar je dit shirt kunt kopen! In deze winkels kan je het tenue van Noorwegen ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer!