1 april 2021

SK Brann voetbalshirts 2021

De Noorse voetbalclub SK Brann heeft in samenwerking met kledingsponsor adidas het nieuwe SK Brann thuisshirt 2021 officieel gepresenteerd. In dit tenue speelt Sportsklubben Brann de Eliteserien en bekerwedstrijden in het Brann Stadion in de Noorse stad Bergen. Sinds 2017 is Nike kledingsponsor van de Noorse voetbalvereniging en ook dit seizoen is het Amerikaanse sportmerk verantwoordelijk voor de productie en het design van de nieuwe tenues.

SK Brann thuisshirt 2021

Het SK Brann thuisshirt 2021 is gebaseerd op een standaard Nike teamwear template en heeft dan ook een vrij eenvoudig design. Het SK Brann voetbalshirt is namelijk geheel rood en bevat de zogenaamde Vapor print over de mouwen. Deze print bestaat uit golven en stippen en is kenmerkend voor het teamwear template. Het tenue is verder uitgerust met een ronde hals met aan de achterzijde een v-opening. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en de andere borst bevat de badge van de club. Verder staan er verschillende sponsors op het tenue. Op het midden van het tenue prijkt het logo van hoofdsponsor Sparebanken Vest en op het midden van de borst staat het logo van Fjordkraft. Het logo van BOB versiert de schouders, de linkermouw bevat het logo van REMA 1000 en de andere mouw het logo van de hoofdsponsor. Het tenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met daarop de swoosh van Nike en opnieuw een logo van een sponsor: LEROY. De kousen zijn rood en bevatten ook een logo van een sponsor met de swoosh. Ook deze tenues zijn weer voorzien van de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Deze technologie is in het tenue verwerkt.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de SK Brann voetbalshirts 2021, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Forren, Bamba, Strand, Taylor, Delaveris en nog meer spelers. Het SK Brann voetbalshirt kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Noorse club. Ben je op zoek naar andere merchandising van Noorse voetbalclubs? Check het in deze fanshop! 

SK Brann thuisshirt 2021

Gerelateerd nieuws