PSV uitshirt 2022-2023

Koop hier het nieuwste Puma PSV uitshirt 2022-2023 voor kinderen en volwassenen. In dit voetbalshirt speelt PSV de Eredivisie, KNVB Beker en Europese uitwedstrijden tijdens het seizoen 2022-2023. Dit tenue kun je vanaf nu kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. 

 Het tenue is namelijk geïnspireerd door het Van Abbemuseum in Eindhoven. Het Van Abbemuseum is een museum voor moderne en hedendaagse kunst in het centrum van Eindhoven en werd in 1936 opgericht door Henri van Abbe. Het PSV uitshirt 2022-2023 heeft een schaakbord design, geïnspireerd door de kunst in het museum. De blokken op het PSV voetbalshirt zijn een combinatie van zwart en grijs & bevatten bovendien kartelrandjes. Alle details en logo's op het PSV uitshirt 2022-2023 zijn rood. De v-hals van het tenue is ook rood. Op de borst staan de logo's van PSV en Puma. Boven het logo van de Eindhovenaren staan twee sterren. Deze verwijzen naar de 24 kampioenschappen van de club. Metropoolregio Brainport Eindhoven staat als hoofdsponsor op het midden van het tenue en de achterkant van het voetbalshirt bevat de officiële Philips badge. De achterkant van het tenue is ook uitgerust met de naam van de stad EINDHOVEN. De linker mouw bevat het logo van TOTO. De binnenkant van de hals is uitgerust met het motto van de Eindhovenaren: EENDRACHT MAAKT MACHT.  Dit voetbalshirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie, verkoeling en afvoer van vocht, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

  • dryCELL: prestatietechnologie ontworpen om vocht van het lichaam af te voeren en je tijdens het sporten vrij te houden van zweet
  • Gerecycleerde inhoud: Gemaakt met ten minste 20% gerecycled materiaal als een stap naar een betere toekomst
  • Normale pasvorm
  • Ingezette mouwconstructie met raglan-achternaad
  • V-hals
  • PUMA Cat-logo op de borst en mouwen
  • Officieel teamembleem op de borst
  • Ribbels: 97% Polyester, 3% Elastaan
  • Materiaal Buitenkant: 100% Polyester

Klik direct op de buttons om het PSV uitshirt 2022-2023 voor volwassenen en kinderen te bestellen. Dit tenue kun je laten bedrukken met een eigen naam en nummer of met de bedrukking van alle spelers!