PSV uit shirt 2020-2021 - Lichtblauw

Koop hier het nieuwste PSV uitshirt voor kinderen en volwassenen. In dit shirt speelt PSV de Eredivisie, KNVB Beker en Europese uitwedstrijden tijdens het seizoen 2020-2021. Dit tenue kun je vanaf nu kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. 

Het PSV uittenue is een eerbetoon aan dit muzieke erfgoed. Het voetbalshirt heeft dan ook de iconische Philips kleur lichtblauw en wordt gekenmerkt door de dunne, verticale gradiënt strepen, welke symbool staan voor geluidsgolven. Het symboliseert de connectie van PSV met lokale muziekartiesten. Verder heeft het PSV uittenue dit seizoen een toelopende V-hals, welke aan de achterkant wit is. Op de borst staan de logo's van PSV en Puma. Boven het logo van de Eindhovenaren staan twee sterren. Deze verwijzen naar de 24 kampioenschappen van de club. Metropoolregion Brainport Eindhoven staat als hoofdsponsor op het midden van het tenue en de achterkant van het voetbalshirt bevat het logo van subsponsor Energiedirect. De achterkant van het tenue is ook uitgerust met de naam van de stad EINDHOVEN. De linker mouw bevat de speciale Philips badge.

Dit shirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie, verkoeling en afvoer van vocht, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Dit tenue kun je laten bedrukken met een eigen naam en nummer of met de bedrukking van spelers als Malen, Gakpö, Ihattaren, Doan, Dumfries, Lammers en nog meer sterspelers. Klik op de buttons om het shirt exclusief te kopen!