PSV thuisshirt 2021-2022

Koop hier het nieuwste Puma PSV thuisshirt 2021-2022 voor kinderen en volwassenen. Dit PSV voetbalshirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In dit voetbalshirt speelt PSV de Eredivisie, KNVB Beker en Europese thuiswedstrijden gedurende 2021-2022 in het Philips Stadion.

Het PSV thuisshirt 2021-2022 is dit jaar een eerbetoon aan het voetbalshirt van mid jaren '90, de periode waarin sterren als Luc Nilis en Ronaldo nog bij de Eindhovenaren speelde. Het voetbalshirt van de Eindhovenaren is overwegend rood en wordt gekenmerkt door de vier verticale dunne witte banen over het tenue. Verder bevat het tenue een all-over print van zigzag strepen en diagonale lijnen. Deze symboliseren het logo van de stad Eindhoven:  The Vibe. Het tenue is namelijk een ode aan het 100 jarig bestaan van de stad Eindhoven. Verder is het voetbalshirt ook uitgerust met zwarte accenten. De rode mouwen worden afgesloten door een zwarte band. Bovendien bevat het tenue een v-hals. Op de borst prijken de logo's van Puma en de club en hoofdsponsor Metropoolregio Brainport Eindhoven versiert het midden van het PSV voetbalshirt. Op de mouw staat een speciale Philips badge. De binnenkant van de hals bevat het motto van de club: Eendracht maakt macht. De achterkant van het tenue bevat bovendien het logo van subsponsor Energiedirect.nl. De Puma PSV tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.  

Wil jij net als sterren als Götze, Zahavi, Ihattaren, Madueke, Pröpper, Van Ginkel, Max en andere sterspelers schitteren in dit tenue? Klik direct op de buttons om het nieuwe PSV voetbalshirt te bestellen. In deze shops kan je het nieuwe voetbalshirt van PSV laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele PSV bedrukking gebruikt!