Merk: SKU: 766046-02

Bestel hier direct het Puma PSV 3e voetbalshirt 2022-2023 voor kinderen en volwassenen. In dit tenue speelt de Eindhovense club de Eredivisie, KNVB Beker en Europese uitwedstrijden gedurende 2022-2023. Dit tenue kun je vanaf nu kopen in de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164 en 176. Bovendien is het voetbalshirt beschikbaar in de volgende maten voor volwassenen: S, M, L, XL en XXL. 

Het PSV 3e voetbalshirt 2022-2023 heeft de kleur ''brillliant blue'' en is geïnspireerd door alle blauwe uitshirts die de club in het verleden gedragen heeft. Onder andere in de succesjaren 1987-1988 en 2014-2015 droeg PSV een blauw uitshirt of 3e voetbalshirt. In 1988 wonnen de Eindhovenaren de Europa Cup I en de KNVB Beker en werd de club ook kampioen. In 2014-2015 werd PSV ook kampioen. Dit vormt echter niet de enige inspiratie. Het tenue is namelijk ook geïnspireerd door de zogenaamde blauwdoek. In het clublied van de Eredivise club speelt het blauwdoek een prominente rol en in het verleden werd de vlag ook voor de wedstrijden gehesen. Het voetbalshirt bevat bovendien een henley collar met knoopje. De kraag is geheel in stijl van de clubkleuren van PSV: rood/wit. Op de rechterborst en op beide mouwen staat het logo van Puma in het wit. Hoofdsponsor Metrolpoolregio Brainport Eindhoven versiert het midden van het tenue en de badge van PSV staat op de linkerborst. De sterren boven het logo verwijzen naar alle kampioenschappen. De linkermouw is uitgerust met het logo van TOTO en in de nek prijkt de Philips badge. De PSV tenues zijn dit jaar uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor de perfecte verkoeling, ventilatie en afvoer van vocht. 

  • dryCELL: prestatietechnologie ontworpen om vocht van het lichaam af te voeren en je tijdens het sporten vrij te houden van zweet
  • Gerecycleerde inhoud: Gemaakt met ten minste 20% gerecycled materiaal als een stap naar een betere toekomst
  • Normale pasvorm
  • Ingezette mouwconstructie met raglan-achternaad
  • Kraag met knopen
  • PUMA Cat-logo op de borst en mouwen
  • Officieel teamembleem op de borst
  • Ribbels: 100% Polyester
  • Materiaal Buitenkant: 100% Polyester

Wil jij net als de spelers van PSV in het PSV 3e voetbalshirt schitteren? Klik dan op de buttons. In deze winkels kun je de PSV tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!