PSV 3e voetbalshirt 2021-2022 - vrouwen

Merk: Puma
SKU: 759563-03
Waardering:
Aantal stemmen: 0

Bestel hier direct het zwarte PSV 3e voetbalshirt 2021-2022 voor vrouwen. Dit tenue wordt door het vrouwenelftal van PSV gedragen tijdens de uitwedstrijden in de Eredivisie, beker en Champions League in 2021-2022. Dit tenue kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL!

Het PSV 3e voetbalshirt 2021-2022 is dit seizoen geheel turquoise/mintgroen. Het opvallende aan het voetbalshirt is dat het logo van de club op de voorzijde ontbreekt. In plaats hiervan staat de naam van de club op het midden van de borst in het donkerblauw. De naam wordt geflankeerd door twee horizontale lijnen in deze kleuren. Ook de band aan de onderkant van de mouwen en de Puma formstripes op de mouwen zijn donkerblauw. Op het midden van de borst en op beide mouwen staat het logo van Puma. Hoofdsponsor Metrolpoolregio Brainport Eindhoven versiert het midden van het tenue. Het clublogo staat wel op de achterzijde van het voetbalshirt in de nek. Het PSV 3e tenue bevat bovendien een v-hals. Op de achterkant van de tenues staat ook het embleem van subsponsor Energiedirect.nl. De PSV tenues zijn dit jaar uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor de perfecte verkoeling, ventilatie en afvoer van vocht. 

Wil jij net als de speelsters van PSV in dit tenue schitteren? Klik dan op de buttons. In deze winkels kun je de PSV tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!