Oranje Leeuwinnen uitshirt 2020-2021

Bestel hier het Oranje Leeuwinnen uitshirt 2020-2021 van Nike. In dit tenue speelt het vrouwenelftal van Oranje de uitwedstrijden in de periode 2020-2021. Dit tenue wordt gedragen tijdens de kwalificatie- en oefeninterlands ter voorbereiding op het EK van 2022. Bovendien wordt dit tenue gedragen tijdens de Olympische Spelen in 2021. Het voetbalshirt wordt ook gedragen in alle andere interlands van de Oranje Leeuwinnen in de periode 2020-2021. Dit shirt kun je vanaf nu kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L en XL. Het shirt is dus zowel voor kinderen als volwassenen beschikbaar. 

Het Oranje Leeuwinnen uitshirt 2020-2021 is dit jaar volledig zwart en bevat een polokraag met twee knoopjes. De kraag is bovendien uitgerust met twee subtiele oranje lijnen. De oranje accenten komen ook weer terug in de taping aan de zijkanten van het tenue. In deze taping zijn de letters van de KNVB verwerkt.  De binnenkant van de hals van het Leeuwinnen uitshirt is uitgerust met is de Hollandse kroon met daaronder de letters van de KNVB. Op de borst prijkt zowel de speciale Oranje Leeuwinnen KNVB badge als de swoosh van Nike in het zwart/oranje. Het tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. 

Wil jij net als sterren als Martens, Miedema, Spitse, van de Donk, Groenen, van de Sanden en nog meer speelsters in dit voetbalshirt schitteren? Klik dan direct op de buttons om dit tenue te kopen. In deze shops kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. Directe levering gegarandeerd!