Nederlands Elftal Vapor Match voetbalbroekje 2020-2021

Bestel hier direct het officiële Vapor Match voetbalbroekje van het  Nederlands Elftal thuisshirt voor 2020-2021 voor volwassenen. Het Vapor Match broekje is het broekje dat ook daadwerkelijk door de spelers gedragen wordt. Dit broekje is uitgerust met de Vaporknit technologie. In het nieuwe tenue speelt Oranje de Euro 2020 thuiswedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 gedurende 2020-2021. In dit tenue worden ook de UEFA Nations Cup wedstrijden gespeeld. Het Vapor Match voetbalbroekje bestel je alleen in de maten S, M, L, XL en XXL. 

Het Nederlands Elftal broekje is dit jaar geheel oranje en bevat een all-over print van ruiten over het broekje. Deze ruiten lopen als het ware door van het tenue. De zijkanten van het Nederlands Elftal broekje bevatten een zwarte taping, waarin de letters van de KNVB verwerkt zijn. Op de broekjes prijken ook de KNVB badge en het Nike logo. De bovenkant van het Nederlands Elftal short is uitgerust met een tailleband met trekkoord, zodat je de pasvorm van het Nederland broekje zelf aan kunt passen. Het Nederlands Elftal broekje heeft een slim-fit pasvorm voor een slank gevoel.  Het Nederland broekje heeft een aansluitende pasvorm voor een slank gevoel. Het speciale stretchmateriaal, de Vaporknit technologie, blijft niet plakken en biedt ultieme bewegingsvrijheid. Met de elastische tailleband met intern trekkoord kun je de broek zelf strakker trekken en de pasvorm aanpassen.

Klik direct op de buttons om dit Nederlands Elftal voetbalbroekje te bestellen. Dit broekje is alleen beschikbaar voor volwassenen.