Nederlands Elftal trainingspak voor kinderen 2020-2021

Bestel hier direct het zwarte Nederlands Elftal trainingspak voor kinderen van Nike. Dit blauwe trainingspak kan je vanaf nu bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Het trainingspak is namelijk beschikbaar in de volgende kindermaten: 122, 128, 140, 152, 164 en 176. Dit pak wordt door de spelers van Oranje gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de EK 2020 wedstrijden en de kwalificatie- en oefeninterlands in de periode 2020-2021. Dit pak wordt dus gedragen in de voorbereiding op de EK kwalificatiewedstrijden en de UEFA Nations Cup wedstrijden.

Het Nederlands Elftal trainingspak voor kinderen bestaat uit een trainingsjack en een trainingsbroek. Het jack is geheel blauw en bevat zwarte details. Het Nederlands Elftal trainingsjack bevat dit jaar namelijk een diagonale, zwarte taping over de mouwen. In deze taping zijn de initialen van de KNVB verwerkt. De swoosh van Nike staat dit jaar niet op de rechterborst, maar in het zwart op beide mouwen. De linkerborst van het trainingsjack is voorzien van een zwarte badge met daarin een blauwe Nederlands Elftal leeuw. Onder deze badge staat het KNVB logo. Bovendien is het trainingsjack van het Nederlands Elftal uitgerust met twee zakken en is de onderkant van het jack uitgerust met een elastische tailleband, zodat het jack getailleerd valt. De mouwen zijn raglanmouwen. Deze mouwen zorgen er niet alleen voor dat je je vrij kunt bewegen in dit pak. Het zorgt ook voor de heerlijke fit.

De trainingsbroek van het Nederlands Elftal trainingspak is geheel zwart. Deze broek is aan de onderkant uitgerust met ritsen, zodat je de broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kunt doen. De broek heeft een toelopende fit. Deze valt namelijk vooral strak om de kuiten en enkels. Op de broek prijken ook de logo's van de KNVB en Nike in het blauw. Op deze trainingsbroek heeft Nike ook weer diagonale banen verwerkt met daarin de initialen van de voetbalbond. De bovenkant bevat ook weer een tailleband, waarmee de pasvorm aangepast kan worden.

Zoals alle Nike trainingskleding is ook dit pak uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Klik direct op de buttons om het pak te bestellen!