Nederlands Elftal Nike tech fleece joggingsbroek kinderen

Bestel hier direct de Nederlands Elftal Nike tech fleece joggingsbroek voor kinderen. Deze broek kun je vanaf nu bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Dit vest kun je namelijk bestellen in de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164 en 176. Deze joggingsbroek is onderdeel van het Nederlands Elftal Nike tech fleece trainingspak. Het tech fleece pak wordt door het Nederlands Elftal dit jaar vooral gebruikt als presentatiepak en wordt gedragen tijdens het reizen naar de interlands gedurende 2020-2021. Dit vest houdt je heerlijk warm en is het perfecte pak om na een enerverende wedstrijd lekker in te chillen. Check hieronder meer informatie over deze tech fleece broek.

Deze Nike tech fleece Nederlands Elftal trainingsbroek is overwegend zwart en heeft een toelopende pasvorm. Dit betekent dat de broek lekker strak om de kuiten en enkels valt. Deze Nederlands Elftal sweat pants is gemaakt van een speciaal tech fleece materiaal. Dit betekent dat het voor 66% uit katoen bestaat en voor 34% uit polyester. Kenmerkend aan dit materiaal is dat het lekker zacht aanvoelt rondom het lichaam en dat je hier dus lekker in kan chillen. Dit materiaal houdt je bovendien perfect warm. De broek heeft dezelfde kleur als het vest en is zwart. . De broek valt ook weer super strak om de benen en bevat twee zakken aan de zijkanten. De bovenkant van de broek is uitgerust met een elastische tailleband met trekkoord, waarmee de pasvorm aangepast kan worden. Geribde boorden en elastische tailleband houden de broek op zijn plaats. Uiteraard mogen de logo's van de KNVB en Nike niet ontbreken.

Wil je dit Nederlands Elftal tech fleece pak voor kinderen direct bestellen? Klik dan op de buttons om deze tech fleece broek te kopen!