SKU: FI6183

Bestel hier direct en snel het adidas Feyenoord uitshirt 2021-2022 voor volwassenen en kinderen. In dit tenue speelt Feyenoord de uitwedstrijden in de Eredivisie, KNVB Beker en Europa League gedurende 2020-2021. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL, XXL en 3XL voor volwassenen en de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164 en 176. 

Het Feyenoord uitshirt 2021-2022 is dit jaar overwegend grijs met gele accenten. Deze gele details zijn geinspireerd door de kleur van het Feyenoord uitshirt in de jaren '80. Ook in het seizoen 1983-1984 (waarin de club kampioen werd) droegen de Rotterdammers een geel uittenue. De band aan de onderkant van de mouwen is geel en hetzelfde geldt voor de drie adidas strepen aan de zijkanten van het voetbalshirt. Ook een subtiele lijn in de v-hals is geel. Verder bevat de body van het tenue een half om half design. De rechterkant van het voetbalshirt is grijs en de andere kant is een combinatie van grijs en donkergrijs met een design van flitsende horizontale lijnen. Ook alle logo's op het Feyenoord uittenue zijn geel. Op de rechterborst prijkt het adidas logo en het clublogo van de Rotterdammers prijkt op de linkerborst. Hoofdsponsor EUROPARCS versiert het midden van de Feyenoord uittenues. Het Feyenoord uittenue 2021-2022 is dit seizoen ook uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Klik direct op de buttons om dit tenue te bestellen. In deze winkel kun je het Feyenoord tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de officiële Eredivisie badge en het TOTO logo!

Koop deze producten