Merk: SKU: HA6269SUIT

Bestel hier direct en snel het officiële zwarte Feyenoord trainingspak 2022-2023 voor volwassenen en kinderen. Dit trainingspak dragen de spelers van Feyenoord tijdens de trainingen en warming-up voorafgaande aan de wedstrijden in 2022-2023. Dit trainingspak kun je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen en de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen. Dit Feyenoord trainingspak bestaat uit een training sweater en trainingsbroek.

De adidas Feyenoord training sweater 2022-2023 heeft alle kenmerken van het adidas Condivo 22 template. De training sweater is zwart witte details. De zijkanten van het trainingsshirt bevatten een wit vlak met een all-over print van geometrische vormen, geïnspireerd door de structuur van een doelnet. Dit gedeelte bevat ook een diagonale zwarte lijn. De adidas trademark strepen op de schouders en mouwen zijn ook wit. Ook alle logo's op de adidas Feyenoord training sweater 2022-2023 zijn wit. De rechterborst bevat het adidas logo, de linkerborst het logo van Feyenoord en op het midden van de training sweater staat het logo van sponsor JEX. De Feyenoord training sweater bevat een semi-hoge hals met een rits tot de borst. De mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten. Wanneer je je duimen hierdoor heen doet, valt de sweater nog beter om het lichaam. De achterkant van de training sweater is iets langer voor de optimale bescherming. De Feyenoord trainingsbroek is dit jaar geheel zwart blauw en bevat aan de zijkanten drie witte adidas strepen. De bovenkant van de trainingsbroek is uitgerust met een tailleband, waarmee je zelf naar wens de fit aan kunt passen. De zijkanten van de Feyenoord trainingsbroek bevatten aan de zijkanten twee zakken met een rits. Deze trainingsbroek heeft een toelopende fit. Dit betekent dat de broek strak om de kuiten en enkels valt. De onderzijde van de pijpen zijn voorzien van enkelritsen. Hierdoor kun je de broek nog makkelijker over je schoenen en sneakers aan en uit doen. Het Feyenoord trainingspak bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AEROREADY technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. 

  • Zwart
  • Korte kraag
  • Lange ritssluiting
  • Vocht absorberend en licht van gewicht
  • Ritszakken
  • 100% gerecycled polyester
  • Elastische boorden

Klik direct op de buttons om dit officiële zwarte Feyenoord trainingspak 2022-2023 voor volwassenen en kinderen te bestellen! 

Koop deze producten