SKU: HB0007

Bestel hier direct en snel de nieuwste, rode adidas Feyenoord training sweater 2022-2023 voor kinderen. Deze trainingstrui is onderdeel van het officiële Feyenoord trainingspak van de technische staf. Dit trainingspak wordt door de technische en medische staf van Feyenoord gedragen tijdens de wedstrijden en trainingen van de club gedurende het seizoen 2022-2023.  Deze trainingstrui kun je vanaf nu bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Deze trainingstrui kun je namelijk bestellen in de volgende kindermaten 128, 140, 152, 164 en 176. 

De adidas Feyenoord training sweater staf 2022-2023 heeft alle kenmerken van het adidas Condivo 22 template. De training sweater is rood met witte details. De zijkanten van het trainingsshirt bevatten een wit vlak met een all-over print van geometrische vormen, geïnspireerd door de structuur van een doelnet. Dit gedeelte bevat ook een diagonale rode lijn. De adidas trademark strepen op de schouders en mouwen zijn ook wit. Ook alle logo's op de adidas Feyenoord training sweater 2022-2023 zijn wit. De rechterborst bevat het adidas logo, de linkerborst het logo van Feyenoord en op het midden van de training sweater staat het logo van sponsor JEX. De Feyenoord training sweater bevat een semi-hoge hals met een rits tot de borst. De mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten. Wanneer je je duimen hierdoor heen doet, valt de sweater nog beter om het lichaam. De achterkant van de training sweater is iets langer voor de optimale bescherming. Deze trainingstrui bestaat voor 100% uit polyester en is verder uitgerust met de AEROREADY technologie van adidas, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Om grondstoffen te besparen en uitstoot te verminderen is de Feyenoord trainingstop geproduceerd van gerecycled polyester.

  • Rood
  • Strak model
  • Lage kraag
  • Ritssluiting
  • 100% gerecycled polyester
  • Licht van gewicht

Wil jij net als de technische staf van Feyenoord schitteren in deze trainingstrui? Klik dan direct op de buttons! Directer levering gegarandeerd! 

Koop deze producten