Feyenoord training sweater 2021-2022 -Staf - Kinderen

Bestel hier direct en snel de nieuwste, grijze adidas Feyenoord training sweater 2021-2022 voor kinderen. Deze trainingstrui is onderdeel van het officiële Feyenoord trainingspak van de technische staf. Dit trainingspak wordt door de technische en medische staf van Feyenoord gedragen tijdens de wedstrijden en trainingen van de club gedurende het seizoen 2021-2022. Deze trainingstrui kun je vanaf nu bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Deze trainingstrui kun je namelijk bestellen in de volgende kindermaten 128, 140, 152, 164 en 176. 

De Feyenoord trainingstrui 2021-2022 voor de technische staf is dit jaar geheel grijs en bevat alle kenmerken van het adidas TIRO 21 template. Dit betekent dat de drie adidas strepen over de schouders en mouwen staan en naar de onderkant vervagen. Op deze training top zijn de strepen wit. Verder wordt de Feyenoord training sweater dit jaar gekenmerkt door de hoge hals met een rits tot de borst. De achterzijde van de trainingstrui is iets langer en dit biedt extra bescherming. De mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten, zodat de trainingstrui perfect om het lichaam valt. Op de rechterborst prijkt het adidas logo en de andere borst bevat het logo van de club. Sponsor JEX versiert het midden van de Feyenoord training top. Deze trainingstrui bestaat voor 100% uit polyester en is verder uitgerust met de AEROREADY technologie van adidas, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Om grondstoffen te besparen en uitstoot te verminderen is de Feyenoord trainingstop geproduceerd van gerecycled polyester.

  • GRIJS
  • Strak model
  • Lage kraag
  • Ritssluiting
  • 100% gerecycled polyester
  • Licht van gewicht

Wil jij net als de spelers van Feyenoord schitteren in deze trainingstrui? Klik dan direct op de buttons! Directer levering gegarandeerd!