Feyenoord Europa training sweater 2021-2022 - Zwart

Bestel hier direct en snel de nieuwste, zwarte Feyenoord Europa training sweater 2021-2022 voor volwassenen en kinderen. Deze trainingstrui is onderdeel van het officiële Feyenoord trainingspak. Dit trainingspak dragen de spelers van Feyenoord tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Europese wedstrijden in 2021-2022. Deze top kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen en de maten 128, 140, 152 en 164 voor kinderen.

De Feyenoord trainingstrui 2021-2022 is dit jaar geheel zwart en bevat alle kenmerken van het adidas TIRO 21 template. Dit betekent dat de drie adidas strepen op de schouders en mouwen staan. Naar de onderkant van de mouwen vervagen deze strepen. Op deze training top zijn de strepen wit. Verder wordt de Feyenoord training sweater dit jaar gekenmerkt door de hoge hals met een rits tot de borst. De achterzijde van de trainingstrui is iets langer en dit biedt extra bescherming. De mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten, zodat de trainingstrui perfect om het lichaam valt. Op de rechterborst prijkt het adidas logo en de andere borst bevat het logo van de club. Sponsor JEX versiert het midden van de Feyenoord training top. Deze trainingstrui bestaat voor 100% uit polyester en is verder uitgerust met de AEROREADY technologie van adidas, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Om grondstoffen te besparen en uitstoot te verminderen is de Feyenoord trainingstop geproduceerd van gerecycled polyester.

  • Zwart
  • Strak model
  • Lage kraag
  • Ritssluiting
  • 100% gerecycled polyester
  • Licht van gewicht

Wil jij net als de spelers van Feyenoord schitteren in deze trainingstrui? Klik dan direct op de buttons! Directer levering gegarandeerd!