Merk: SKU: CM42206-104

Bestel hier direct en snel het Robey Sportswear FC Groningen thuisshirt 2022-2023 voor volwassenen en kinderen.  In dit tenue speelt FC Groningen de Eredivisie en KNVB Beker thuiswedstrijden in het Euroborg Stadion in 2022-2023. Dit tenue kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen en de maten 128, 140, 152 en 164 voor kinderen. 

Het FC Groningen thuisshirt 2022-2023 heeft het traditionele design. Het voetbalshirt is overwegend wit en bevat twee verticale groene banen over de voor- en achterzijde van het tenue. Het tenue bevat een ronde hals, welke ook een combinatie van groen en wit is. Dit is ook de kleurencombinatie van de band aan de onderkant van de mouwen en de taping over de mouwen is ook groen. Op het midden van het tenue prijkt sponsor OG en op de borst staan de logo's van Robey en de club.  Op de achterzijde van het tenue staat ook het logo van hoofdsponsor OG. In de nek op de achterzijde van het FC Groningen thuistenue prijkt het logo van de supporters van FC Groningen: Green/White Army. De binnenkant van de hals bevat de tekst: ''De kleuren waar wij voor strijden.'' Ter hoogte van de linker schouder bevindt zich een goud klavertje vier voor extra geluk. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Robey BeyDry technologie, welke zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie. Dit FC Groningen shirt heeft een standaard pasvorm voor een soepel gevoel. De klassieke kraag draagt comfortabel en de mouwen sluiten goed aan op de armen.

Klik direct op de buttons om het officiële FC Groningen thuisshirt 2022-2023 voor volwassenen en kinderen te bestellen. In deze winkels kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!