Ajax uit shirt 2021-2022

Bestel hier direct en snel het nieuwste adidas Ajax uitshirt 2021-2022 voor kinderen en volwassenen. In dit voetbalshirt spelen de Amsterdammers de uitwedstrijden in de Eredivisie, KNVB Beker en de Champions League gedurende 2020-2021. Dit shirt kun je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176. Voor volwassenen is het tenue beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL! 

Het Ajax uittenue 2021-2022 is dit jaar geïnspireerd door de verschillende gestreepte uitshirts die de Amsterdammers vanaf de jaren '80 gedragen hebben. Het voetbalshirt bevat dit jaar een design van verticale donkerblauwe en blauwe banen. Deze banen worden geflankeerd door dunnere mint groene strepen. Verder bevat het Ajax uittenue dit jaar een combinatie tussen een v-hals en een opstaande kraag in het donkerblauw. Alle logo's op het tenue zijn een combinatie van donkerblauw en/of mintgroen. Deze kleuren komen ook weer terug in de logo's op het tenue. Op de rechterborst prijkt het logo van de Amsterdamse club in het rood en daarboven staan drie witte sterren, welke verwijzen naar de 35 landskampioenschappen van de club die haar thuiswedstrijden speelt in de Johan Cruyff Arena. De linkerborst bevat in het mintgroen het adidas logo. Het Duitse sportmerk is sinds 2000 de kledingsponsor van Ajax.  Op het midden van het Ajax uittenue 2021-2022 prijkt sponsor ZIGGO en op de linkermouw staat subsponsor Curacao Board. In de nek op de achterzijde van het tenue staan onder elkaar in het min groen de drie Andreas kruizen.  Het Ajax uitshirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Wil jij net als Tadic, Blind, Martinez, Alvarez, Gravenberch, Timber, Rensch, Klaassen, Antony en andere sterren in deze nieuwe voetbalshirts schitteren? Hier kan je het shirt laten voorzien van een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële AJAX BEDRUKKING gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen!