Ajax uit shirt 2020-2021

Bestel hier direct en snel het nieuwste Ajax uitshirt 2020-2021 voor kinderen en volwassenen. In dit voetbalshirt spelen de Amsterdammers de uitwedstrijden in de Eredivisie, KNVB Beker en de Champions League gedurende 2020-2021. Dit shirt kun je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176. Voor volwassenen is het tenue beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL! 

Het Ajax uitshirt 2020-2021 is dit jaar overwegend lichtblauw (ICE BLUE) en wordt gekenmerkt door een all-over print van vlakken en zigzag banen. Hierin is ook een zogenaamd brushed effect verwerkt. Bovendien bevat het Ajax tenue diagonale blauwe lijnen over de body van het tenue. Verder is het tenue voorzien van een ronde hals in de clubkleuren van de club van trainer Erik ten Hag: rood/wit. Deze kleuren komen ook weer terug in de logo's op het tenue. Op de rechterborst prijkt het logo van de Amsterdamse club in het rood en daarboven staan drie witte sterren, welke verwijzen naar de 34 landskampioenschappen van de club die haar thuiswedstrijden speelt in de Johan Cruyff Arena. De linkerborst bevat in het wit het adidas logo. Het Duitse sportmerk is sinds 2000 de kledingsponsor van Ajax.  Op het midden van het Ajax uittenue 2020-2021 prijkt sponsor ZIGGO en op de linkermouw staat subsponsor Curacao Board. 

Het Ajax uitshirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Wil je net als sterren als Blind, Tadic, van de Beek, Antony, Veltman en andere sterspelers in dit tenue schitteren? Klik direct op de buttons om dit Ajax tenue te kopen. In deze shops kun je het nieuwe uitshirt van de Amsterdammers ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen. Klik direct op de buttons om dit voetbalshirt te bestellen. Directe levering gegarandeerd!