Ajax trainingspak 2019-2020 - Grijs - Kinderen

Merk: Adidas
SKU: CL9868SUIT
Waardering:
Aantal stemmen: 7

Koop hier het nieuwste, grijze Ajax trainingspak voor kinderen of KIDS. Dit trainingspak in kindermaten kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176 en maat XS. Dit trainingspak kun je bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 en 14 jaar. Dit is een speciale uitvoering van het Ajax trainingspak en wordt het zogenaamde PES trainingspak genoemd. Dit pak bestaat uit een trainingsjack en trainingsbroek. Dit grijze pak dragen de spelers van Ajax tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de uitwedstrijden gedurende 2019-2020. 

Het  trainingsjack is grijs met zilveren adidas strepen over de schouders en mouwen. Het jack bevat verder een v-baan in het zilver over de borst en ook rondom de oksels bevindt zich een zilver band. Op de borst prijken de logo's van adidas en Ajax. Boven het logo staan drie sterren, die verwijzen naar de 34 kampioenschappen van de club.  Het trainingsjack is aan de zijkanten uitgerust met twee zakken met een rits. Verder bevat het jack van Ajax een hoge kraag met zilveren band.

De trainingsbroek  van het Ajax pak voor kinderen is grijs met zilveren strepen aan de zijkanten. Deze broek is bovendien uitgerust met twee zakken met een rits en op de broek staan ook de logo's van de Amsterdamse club en de Duitse kledingsponsor. De bovenkant van de Ajax trainingsbroek is uitgerust met een tailleband en de onderkant van de broek bevat enkelritsen, zodat je de broek makkelijk over je voetbalschoenen en sneakers aan en uit kunt doen. De trainingskleding van de club uit Amsterdam bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas Climalite technology, voor een optimale prestatie! Klik op de buttons om dit pak exclusief voor kinderen of in kindermaten te kopen! Check ook nog meer informatie over het Ajax trainingspak voor 2019-2020.