Ajax trainingspak Champions League 2020-2021

Koop hier het Ajax Champions League trainingspak 2020-2021 voor kinderen en volwassenen. Dit trainingspak kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL, XXL en XXXL. Dit zogenaamde trainingspak draagt Ajax tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Eredivisie, KNVB Beker en Europese wedstrijden gedurende 2019-2020.

De Ajax training sweater 2020-2021 is dit jaar overwegend zwart en bevat een hoge hals met een rits tot de borst. De zijkanten van de mouwen en de training sweater zijn uitgerust met een all-over camouflage print in het zwart/grijs Verder bevat de training top alle kenmerken van het Condivo 20 template van kledingsponsor adidas. De training top wordt gekenmerkt door de duimgaten in de mouwen. Hierdoor hebben de mouwen de pasvorm van een handschoen en valt de training top nog strakker om het lichaam. Op de onderkant van de mouwen bevinden zich de adidas strepen. Deze adidas strepen zijn goud.  Op de borst prijken de logo's van Ajax en de adidas in het wit en goud.  Ook de drie kampioensterren boven het logo van de Amsterdammers zijn wit. De hoge hals van deze training top is een geribbelde hals. De mouwen betreffen raglanmouwen, welke strak om de armen en schouders vallen. 

De trainingsbroek is zwart en bevat ook gouden strepen van adidas. Bovendien is de trainingsbroek aan de zijkanten uitgerust met twee zakken met een rits. De onderkant van de trainingsbroek van de Amsterdammers bevat enkelritsen. Hiermee kan je de broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit doen. De bovenkant van de broek is uitgerust met een tailleband, waarmee de fit van de broek aangepast kan worden. De trainingspakken bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de adidas AeroReady technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.  Klik direct op de buttons om de nieuwste Ajax Champions League trainingskleding te bestellen.