Koop hier het nieuwste adidas Ajax thuisshirt 2021-2022 voor kinderen en volwassenen. Dit Ajax voetbalshirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL, XXL en XXXL. In dit thuisshirt spelen de Amsterdammers de Eredivisie, KNVB Beker en Champions League thuiswedstrijden gedurende dit seizoen in de Johan Cruyff Arena in Amsterdam. 

Het adidas Ajax thuisshirt 2021-2022 bevat dit jaar voor het eerst sinds 30 jaar weer het historische Ajax logo op de de linkerborst. Dit betreft het logo van de periode 1928-1991. Een ander kenmerk van het nieuwe Ajax tenue is het feit dat de rode baan iets smaller is. Dit design is geïnspireerd door de voetbalshirts van de jaren '70. Verder heeft het tenue van de Amsterdammers het traditionele design. De zijkanten van het tenue zijn wit en hetzelfde geldt voor de ronde hals. Op de rechterborst prijkt het adidas logo in het rood/wit. De logo's van adidas en de club staan deels in het rode en deels in het witte vlak.  Hoofdsponsor ZIGGO versiert het midden van het shirt en de linkermouw bevat het logo van subsponsor CURACAO (TOURISM BOARD). In de nek op de achterzijde van het tenue prijken drie sterren, welke verwijzen naar de 35 kampioenschappen van de club. In deze sterren zijn bovendien de drie Andreaskruizen verwerkt. De Adidas strepen staan in het zilver op de schouders.  De Ajax tenues bestaan dit jaar voor 100% uit polyester en zijn ook dit jaar weer uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Wil jij net als Blind, Tadic, Klaassen, Gravenberch, Alvarez, Martinez, Rensch, Antony, Haller en andere sterren in dit shirt schitteren? Klik dan op de buttons om deze te kopen! Hier kan je het Ajax voetbalshirt laten voorzien van een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële AJAX BEDRUKKING gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen!

Koop deze producten