Ajax thuis shirt 2018-2019

Koop hier het nieuwste Ajax thuis shirt voor 2018-2019 voor kinderen en volwassenen. Dit shirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL, XXL en XXXL. In dit shirt spelen de Amsterdammers de Eredivisie, KNVB Beker en Europese wedstrijden gedurende dit seizoen in de Johan Cruyff Arena in Amsterdam. 

Het nieuwe shirt van Ajax heeft het traditionele design en bevat de brede rode baan over het shirt. Het shirt is dit jaar geïnspireerd door het voetbalshirt van het Nederlands Elftal in 1988. De rode band bevat zowel aan de achterkant als de voorkant een all-over print van diagonale strepen en ruiten. Deze hebben dezelfde vorm als op het Oranje shirt van 1988,  De drie strepen van adidas staan dit jaar in het rood op de schouders en mouwen van het shirt en bovendien is het tenue van Ajax dit jaar uitgerust met een witte v-hals met een subtiele rode lijn.  Op de borst prijken de logo's van Ajax en kledingsponsor Adidas. Boven het logo van Ajax staan drie sterren, welke verwijzen naar de meer dan 30 (33) behaalde Eredivisie kampioenschappen van de club. Hoofdsponsor ZIGGO versiert het midden van het shirt. De achterkant van de kraag bevat een strip met daarin de Andreaskruizen. Verder heeft het tenue dit jaar een rode bies aan de onderkant van de mouwen. De Ajax tenues zijn ook dit jaar weer uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Wil jij net als Tagliafico, Van de Beek, Huntelaar, Veltman, Ziyech, Neres, Dolberg en andere sterren in dit shirt schitteren? Klik dan op de button hieronder om deze te kopen! Hier kan je het shirt laten voorzien van een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële AJAX BEDRUKKING gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen!