Ajax presentatiepak 2019-2020 - Grijs

Merk: Adidas
SKU: CL9866SUIT
Waardering:
Aantal stemmen: 23

Koop hier het nieuwste Ajax presentatiepak voor 2019-2020 van adidas in het grijs. Dit pak dragen de spelers van Ajax tijdens het reizen naar de wedstrijden in de Eredivisie, KNVB Beker en Europa gedurende dit seizoen. Het presentatiepak wordt ook gedragen in het hotel of wanneer de spelers de pers te woord staan. Bovendien wordt dit trainingspak gedragen door sommige leden van de technische staf of medische staf. Dit pak kan je vanaf nu bestellen in de maten XS, S, M, L, XL en XXL voor volwassenen en de maten 128, 140, 152, 164 en 176 in kindermaten. 

Het trainingsjack van het nieuwe Ajax pak is overwegend grijs en wordt gekenmerkt door zilveren v-baan over het midden. Ook de hoge hals van het jack bevat een zilveren band en bovendien zijn de drie strepen van adidas over de schouders en mouwen zilver. De linkerborst is uitgerust met het logo van Ajax en ook het adi logo is wit. Boven het logo van Ajax staan drie sterren. Deze sterren verwijzen naar de 34 kampioenschappen van de club. Het jack is bovendien uitgerust met twee zakken. 

De trainingsbroek is grijs en bevat ook witte strepen van adidas. Bovendien is de trainingsbroek aan de zijkanten uitgerust met twee zakken met een rits. De onderkant van de trainingsbroek van de Amsterdammers bevat enkelritsen. Hiermee kan je de broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit doen. De bovenkant van de broek is uitgerust met een tailleband, waarmee de fit van de broek aangepast kan worden. Wil jij net als sterren als de Alvarez, Veltman, Ziyech, Martinez, Tadic, Blind, Neres, van de Beek en andere sterren in dit trainingspak schitteren? Klik op de buttons om dit pak voor kinderen en volwassenen te kopen! De trainingspakken bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Check ook nog meer informatie over het nieuwste Ajax presentatiepak voor 2019-2020.