Dit is het nieuwe Ajax keepersshirt 2020-2021 van Adidas. In dit keepersshirt werken keepers als Onana, Stekelenburg, Scherpen en de andere keepers van Ajax de wedstrijden voor de club af in de Eredivisie, KNVB Beker en in Europa in de Johan Cruyff Arena gedurende 2020-2021.

Het keepersshirt van Ajax is dit jaar gebaseerd op het nieuwe template van adidas, het adiPRO20 template. Het keepersshirt van Ajax is fel groen en bevat een v-hals. In de v-hals is een camouflage print verwerkt. Deze print bevindt zich ook weer in de taping op de zijkanten van het tenue. Ook alle logo's op het keeperstenue zijn zwart. Op de borst staan de logo's van Ajax en adidas. Sponsor ZIGGO versiert het midden van het keeperstenue. De keeperstenue van Ajax bevatten dit jaar ook de adidas Aero Ready technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Check hier waar je dit shirt exclusief kunt kopen voor kinderen en volwassenen. Bovendien kan je hier je keepersshirt laten voorzien van een bedrukking van één van de keepers of een eigen naam en nummer. Wil jij net als de keepers schitteren in dit nieuwe keepersshirt? Klik dan op de buttons! 

Koop deze producten