Ajax keepersshirt 2018-2019 - Licht Blauw

Merk: Adidas
SKU: K89JERSEY_SR

Dit is het nieuwe Ajax keepersshirt voor 2018-2019 van Adidas. In dit keepersshirt werken keepers als Onana, van Leer, Lamprou en de andere keepers van Ajax de wedstrijden voor de club af in de Eredivisie, KNVB Beker en in Europa in de Johan Cruyff Arena gedurende 2018-2019.

Het keepersshirt van Ajax is geheel licht blauw en wordt gekenmerkt door de all-over print van horizontale strepen over de voorkant van het shirt. Deze strepen hebben verschillende diktes en deze lopen naadloos in elkaar over. De achterkant van het shirt is geheel licht blauw. Daarnaast is het shirt uitgerust met lichte adidas strepen over de schouders en mouwen. Op de borst staan de logo's van Ajax en adidas. Sponsor ZIGGO versiert het midden van het keeperstenue. Het keeper shirt is dit jaar ook uitgerust met een v-hals. De keeperstenue van Ajax bevatten dit jaar ook de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Check hier waar je dit shirt exclusief kunt kopen voor kinderen en volwassenen. Bovendien kan je hier je keepersshirt laten voorzien van een bedrukking van één van de keepers of een eigen naam en nummer. Wil jij net als de keepers schitteren in dit nieuwe keepersshirt? Klik dan op de buttons!