ADO Den Haag uit shirt 2020-2021

Koop hier het nieuwste ADO Den Haag uitshirt voor kinderen of volwassenen. Dit shirt kan je kopen in de maten 140, 152, 164, S, M, L, XL en XXL. In dit voetbalshirt speelt ADO Den Haag de Eredivisie en KNVB Beker uitwedstrijden gedurende 2019-2020.

Het ADO Den Haag uitshirt is dit jaar aqua blue/lichtblauw en bevat een klassieke polokraag . Verder is het tenue uitgerust met gouden details. Het Errea logo op de rechterborst is goud en deze kleur komt ook weer terug in de badge van de club op de linkerborst. De mouwen bevatten ook het logo van Errea, maar dan in het navy blauw. Sponsor CARS JEANS versiert het midden van het tenue en op de achterkant staan de sponsoren Veneco en Looije. Dit voetbalshrit wordt gedragen door spelers als Pinas, Meijers, de Boer, Besuijen, Kemper, Ratiu, Elmkies, Kishna en andere spelers. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester. Dit tenue is uitgerust met een speciale technologie, welke zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hier de shops om het nieuwe ADO voetbalshirt te kopen. Hier kan je het shirt laten voorzien van een eigen naam en nummer!