ADO Den Haag thuis shirt 2019-2020

Koop hier het nieuwste ADO Den Haag shirt voor kinderen of volwassenen. Dit shirt kan je kopen in de maten 140, 152, 164, S, M, L, XL en XXL. In dit thuisshirt speelt ADO Den Haag de Eredivisie en KNVB Beker thuiswedstrijden gedurende 2019-2020. in het CARS JEANS STADION

Het shirt van ADO wordt gekenmerkt door de groene en gele verticale banen over het shirt. De banen zijn verdeeld in dunnere groene en gele banen en worden onderbroken door het logo van sponsor CARS JEANS. Het shirt bevat een kleine v-hals in het groen,geel en wit. De binnenkant van het shirt is uitgerust met een extra label, waarin de naam van de club is verwerkt. Daaronder staat de tekst: ''WIE EENS ONS SHIRT MOCHT DRAGEN, VERGEET DAT MAAR NIET ZO.'' De achterkant van het shirt bevat de tekst: ONZE TROTS. Op de borst prijken de logo's van de club en Errea.  Het logo van het Italiaanse sportmerk komt ook weer terug op de schouders en mouwen. De achterkant van het voetbalshirt van ADO is groen en bevat de logo's van VENENECO en MUNT HYPOTHEKEN. Verder bevat het shirt aan de zijkanten een brede gele band. Deze band komt ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. 

Wil jij net als sterren als Summerville, Kramer, Immers, Beugelsdijk, Kanon, Pinas, Hooi, Meijers, Necid, Falkenburg en andere sepelers in dit shirt schitteren? Check dan de shops om het nieuwe ADO voetbalshirt te kopen. Hier kan je het shirt laten voorzien van een eigen naam en nummer!