Mexico uit shirt 2020-2021

Koop hier het nieuwste adidas Mexico uitshirt 2020-2021 voor volwassenen. Dit shirt kan je vanaf nu kopen in de S, M, L, XL, XXL en 3XL. In dit shirt speelt het Mexicaanse voetbalelftal de WK kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 op vreemde bodem. 

Het Mexico uitshirt 2020-2021 is dit jaar overwegend wit en heeft alle kenmerken van het adidas Condivo 20 template. De body van het tenue is uitgerust met een all-over camouflage print in het zilver/wit. Daarnaast is het Mexico tenue uitgerust met de zogenaamde adidas EQT hals. Dit betreft een combinatie tussen een v-hals en opstaande kraag. Het voetbalshirt bevat ook details uit de kleuren van de nationale vlag. De onderkant van de mouwen is uitgerust met een brede band. Op de rechtermouw bevat deze band twee groene vlakken en op de andere mouw twee rode vlakken. Dit zijn ook de kleuren vand e adidas strepen. Op de rechtermouw zijn deze groen en andere mouw rood. Op de borst staan de logo's van de Mexicaanse voetbalbond en adidas. Dit shirt kan je laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Mexico bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. Dit shirt wordt vanaf nu gedragen door spelers als Lozano, Jiménez, Lainez, Antuna, Álvarez, Rodríguez, Corona, Herrera en nog meer spelers. 

De Mexico tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.