Merk: SKU: FV0197-063SUIT

Bestel hier het Kroatië tech fleece trainingspak 2024-2025 voor volwassenen. Dit trainingspak dragen de spelers van Kroatië tijdens de voorbereiding op de Euro 2024 wedstrijden en andere interlands tijdens de periode 2024-2025. Dit joggingpak kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL, XXL.  

Het Kroatië tech fleece vest van Nike is dit jaar volledig grijs en wordt gekenmerkt door de v-baan op de borst. Deze chevron is geïnspireerd door de Nike windrunners, die al sinds 1978 onderdeel zijn van de kledingcollectie van Nike. Dit vest is gemaakt van een combinatie van katoen en polyester, welke zacht aanvoelt en je warm houdt tijdens koude dagen. Het vest is uitgerust met een doorlopende rits en bevat een hoge hals met een capuchon. De zijkanten van het trainingsjack bevatten zakken en ook op de linkermouw bevindt zich een zak met een rits. Op de borst staan de logo's van Kroatië en Nike. De geribte boorden van dit trainingsjack zorgen voor de perfecte pasvorm. Het tech fleece vest heeft een normale pasvorm.

De Kroatië tech fleece joggingbroek 2024 van Nike is grijs en wordt gekenmerkt door de v-baan op de heupen. Deze chevron is geïnspireerd door de Nike windrunners, die al sinds 1978 onderdeel zijn van de kledingcollectie van Nike. Deze trainingsbroek is gemaakt van een combinatie van katoen en polyester, welke zacht aanvoelt en je warm houdt tijdens koude dagen. De trainingsbroek bevat aan de onderkant cuffs voor de perfecte pasvorm. De bovenkant van de trainingsbroek heeft een tailleband met trekkoord om de pasvorm mee aan te passen. Op de joggingbroek staan ook de logo's van de club en Nike. Deze joggingbroek heeft een normale pasvorm.

Koop deze producten