Kroatië trainingspak 2020-2021

Bestel hier direct en snel het nieuwste Kroatië trainingspak voor kinderen en volwassenen. Dit trainingspak van Nike kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen in de maten S, M, L, XL en XXL. Voor kinderen is dit pak beschikbaar in de maten 122, 134, 146, 158 en 170. Dit trainingspak wordt door het Kroatische voetbalelftal gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op het EK en de kwalificatiewedstrijden voor het WK van 2022 gedurende de periode 2021-2022. 

Het Kroatië trainingspak van Nike bestaat uit een trainingsjack en een trainingsbroek. Het trainingsjack is marineblauw en wordt gekenmerkt door de diagonale taping over de mouwen. Deze taping is geheel in stijl van de kleuren van het voetbalshirt van het Kroatische voetbalelftal en natuurlijk ook de Kroatische vlag. De swoosh van Nike staat boven deze taping in het rood. De rechterborst van het trainingsjack is uitgerust met de letters van de Kroatische voetbalbond (HNS) en de linkerborst bevat een klein detail uit de vlag van het land. Het jack is verder voorzien van een doorlopende rits en twee zakken aan de zijkanten. Het Kroatië trainingspak wordt dit jaar compleet gemaakt door een marine blauwe trainingsbroek met net onder de knieën dezelfde strip als op de mouwen van het trainingsjack. Op de broek staan ook weer de logo's van de voebtbalbond en Nike. De trainingsbroek heeft verder een strakke fit en bevat twee zakken aan de zijkanten. De bovenkant van de trainingsbroek is voorzien van een tailleband, waarmee de pasvorm van de broek aangepast kan worden.

Dit trainingspak bestaat voor 100% uit polyester en is voorzien van de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Wil jij in dit pak schitteren? Klik dan direct op de buttons om dit trainingspak te bestellen. Directe levering!