Kroatië anthem trainingsjack 2020-2021

Bestel hier het te gekke Kroatië anthem trainingsjack van Nike voor volwassenen. Dit jack kan je per direct bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. Dit is het jack waarin de spelers te zien zijn tijdens het betreden van het veld voorafgaande aan de EK wedstrijden

Het Kroatië trainingsjack van Nike is dit jaar geheel en wordt gekenmerkt door het brede vlak net onder borst. Dit vlak bevat een iconisch design met de blokken van de Kroatische vlag, welke ook in het Kroatië voetbalshirt verwerkt zijn. Deze blokken hebben verschillende oppervlaktes. De mouwen van het trainingsjack zijn raglanmouwen. Kenmerkend hieraan is dat deze strak om de armen vallen en perfect meebewegen met de bewegingen van de armen. De zijkanten van het jack zijn uitgerust met twee zakken. Op de rechter borst prijkt het logo van Nike en de andere borst is uitgerust met het embleem van de Kroatische voetbalbond. Dit jack bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. 

Wil je net als Modric en Mandzukic in dit trainingsjack schitteren? Klik dan direct op de buttons om het jack van het Kroatische elftal te bestellen!