Kroatië trainingstrui 2020-2021

Bestel hier direct de nieuwste Kroatië training top van Nike voor volwassenen. Deze trainingstrui is onderdeel van het Kroatië trainingspak 2020-2021. Deze drill top kan je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. In deze training sweater werken de spelers van het nationale elftal de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de EK wedstrijden en overige interlands in de periode 2020-2021. 

De training top van het Kroatische voetbalelftal is overwegend marine blauw en bevat een hoge hals met een rits. Verder wordt de top gekenmerkt door de diagonale band over de mouwen. Deze band is geheel in stijl van het checkerboard design van de vlag van Kroatië en het voetbalshirt. De swoosh van Nike staat dit jaar ook op de mouwen en verder bevatten de mouwen van de Kroatië trainingstrui een all-over print van slieren. Op de borst staan de initialen van de voetbalbond (HNS) en een speciaal logo. De mouwen van de top zijn raglanmouwen. Deze vallen strak om de armen en schouders en bewegen perfect mee met de bewegingen van de armen. De training top is gemaakt van een elastisch materiaal, waardoor het naadloos aansluit op het lichaam. De mouwen bevatten tevens duimgaten. De zoom aan de achterkant is iets langer en dit biedt de optimale bescherming. Op de rechter borst prijkt het logo van Nike en de andere borst is uitgerust met het embleem van de Kroatische voetbalbond. Deze top bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. 

Wil je net als Modric, Rakitic en Mandzukic in deze training top schitteren? Klik dan direct op de buttons om deze sweater van het Kroatische elftal te bestellen!