Kroatië Vapor Match voetbalshirt 2020-2021

Bestel hier direct en snel de Vapor Match versie van het Kroatie thuisshirt 2020-2021. Dit betreft de versie van het Kroatië thuisshirt. De Vapor Match versie is het tenue dat ook daadwerkelijk door de spelers gedragen wordt. Het authentic Kroatië voetbalshirt is uitgerust met het Vaporknit systeem, waardoor de spelers optimaal kunnen presteren doordat het shirt strak om het lichaam valt, het shirt nog lichter is en snel vocht transporteert. Alles van dit shirt staat in het teken van snelheid. De ontwikkelde Nike VaporKnit technologie droogt sneller, zodat je zo licht mogelijk blijft tijdens wedstrijden en trainingen.  Het Kroatië shirt heeft een slim-fit pasvorm met elastische stretch materialen. Het geweven stretchmateriaal sluit zich perfect om je lichaam voor een optimale bewegingsvrijheid. De mouwen van het Kroatië voetbalshirt zijn voorzien van stretchtape, waardoor deze perfect met het lichaam meebewegen. 

Dit tenue wordt door het Kroatische voetbalelftal gedragen tijdens het EK en bovendien in de kwalificatiereeks ter voorbereiding op het WK van 2022 gedurende 2020-2021. Daarnaast draagt het Kroatische elftal dit tenue tijdens de Nations League wedstrijden.  Het Kroatië thuisshirt 2020-2021 wordt ook dit jaar weer gekenmerkt door het zogenaamde checkerboard design. Dit design is geïnspireerd door de Kroatische vlag. De body van het tenue wordt gekenmerkt door de all-over print van rode en witte blokken. De mouwen zijn aan de bovenkant wit en aan de onderkant rood. Verder bevat het tenue een ronde hals met daaronder een rood v-design. Het tenue bevat verder een zigzagbaan in het blauw. Deze band in de vorm van een bliksemschicht is onderdeel van het nieuwe template van Nike. De borst van het voetbalshirt bevat de swoosh van Nike en het logo van de Kroatische voetbalbond, de HNS.

Klik direct op de buttons om dit tenue te bestellen. Het authentic voetbalshirt is alleen beschikbaar voor volwassenen in de maten S, M, L, XL en XXL. In alle shops kun je het Kroatië tenue laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!