Kroatië tenue 2020-2021 - Peuters

Bestel hier het nieuwste Kroatië tenue voor peuters. Dit tenuetje bestaat uit een voetbalshirt, voetbalbroekje en de kousen van het Kroatische voetbalelftal. Dit tenue is het thuistenue, waarin het nationale elftal de wedstrijden speelt gedurende 2020-2021. Dit tenue kan je bestellen voor kinderen van 4, 5, 6, 7 en 8 jaar. Het tenue is namelijk beschikbaar in de maten 104, 110, 116, 122 en 128

Het Kroatië tenue heeft het gebruikelijke design. Het shirt wordt gekenmerkt door de rode en witte blokken over het shirt. Deze blokken zijn groter dan op voorgaande tenues. De mouwen zijn dit jaar ook rood/wit. Het shirt heeft ook een geheel nieuwe hals. Dit betreft een ronde hals met een rode driehoek daaronder. De achterkant van de hals bevat daarnaast een kleine v-opening. De binnenkant van de hals bevat nog een detail. Hier staat de leus van het nationale elftal (HRVATSKA VATRENI) met daarbij ook weer een klein schaakbord design. Een ander detail op het nieuwe Kroatië tenue is de zigzag taping aan de zijkanten. Deze band in de vorm van een bliksemschicht is iconisch voor het template dat Nike dit seizoen gebruikt en is blauw. Op de rechter borst prijkt het logo van Nike en de andere borst is uitgerust met het embleem van de Kroatische voetbalbond Het broekje van dit tenue is geheel wit en de kousen zijn blauw en bevatten flitsende strepen. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. 

Wil je net als Modric en Mandzukic in dit tenue schitteren? Klik dan direct op de buttons om het WK voetbalshirt en tenue van het Kroatische elftal te bestellen!