Kroatië dames voetbalshirt 2020-2021

Bestel hier de dames versie van het Kroatië thuisshirt 2020-2021. Dit thuisshirt kan je vanaf nu bestellen in de maten  S, M, L, XL en XXL voor vrouwen. Dit tenue wordt ook door het vrouwenteam van Kroatië gedragen. In dit tenue spelen de dames van Kroatië de interlands in de periode 2020-2021. 

Het Kroatië tenue heeft het gebruikelijke design. Het shirt wordt gekenmerkt door de rode en witte blokken over het shirt. Deze blokken zijn groter dan op voorgaande tenues. De mouwen zijn dit jaar ook rood/wit. Het shirt heeft ook een geheel nieuwe hals. Dit betreft een ronde hals met een rode driehoek daaronder. De achterkant van de hals bevat daarnaast een kleine v-opening. De binnenkant van de hals bevat nog een detail. Hier staat de leus van het nationale elftal (HRVATSKA VATRENI) met daarbij ook weer een klein schaakbord design. Een ander detail op het nieuwe Kroatië tenue is de zigzag taping aan de zijkanten. Deze band in de vorm van een bliksemschicht is iconisch voor het template dat Nike dit seizoen gebruikt en is blauw. Op de rechter borst prijkt het logo van Nike en de andere borst is uitgerust met het embleem van de Kroatische voetbalbond. Dit shirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. 

Wil je net als de speelsters van het Kroatische voetbalelftal in dit tenue schitteren? Klik dan direct op de buttons om het WK voetbalshirt en tenue van het Kroatische elftal te bestellen!